Revolusi seorang bakal BAPA

klinik ibu dan anak.jpg

Assalam. Klinik Kesihatan Ibu dan Anak. Tak pernah aku jejakkan kaki ke sini sebelum bergelar suami. Ni kali pertama. Disebabkan wife dah preggy disebabkan buatan orang, dan orang itu adalah aku sendiri. Jadi ianya tanggungjawab aku untuk menemani beliau membuat lawatan ke sini. Mulanya aku rasa risau, mesti kena tunggu lama punya kat sini. Biasalah kan, pendapat tipikal Malaysian citizen terhadap perkhidmatan kerajaan. Memang la kena tunggu lama, sebab orang yang datang buat temujanji kat sini dah memang ramai. So, keep calm and don't complaint. Tak apa, ramai baby comel dalam ni. Yang … [Read more...]

Orang naik Superbike dia pun nak Superbike jugak

Yamaha YZF R1

Hai. Bila lah nak cukup duit ye. Sabar ye sayang. Abang tengah merangkak lagi. Lesen motor pun abang belum ada. Abang ada lesen kereta je. Cukup duit nanti kita akan bersatu ya. P/s : Di bawah ini gambar sahabat baik saya, Zakwan bersama Honda CBR 1000rr nya a.k.a Rabbit. HRS Edition tu. Beliau lah idola saya sekarang. Haha Posted from WordPress for Android … [Read more...]

Hello DUNIA!

562618_10151557815006445_1180038197_n

  Assalamualaikum dan salam sejahtera. Selamat datang ke blog azlanvai.com. Pertama sekali saya ingin memperkenalkan diri saya. Saya, Mohd Azlan, seorang pendatang baru dalam dunia blogging. Ini adalah blog personal dan tidak mempunyai sebarang tujuan khusus. Sebarang kata-kata anda sama ada kritikan atau pujian adalah amat dihargai. Nasihat anda akan saya gunakan sebaiknya. Berilah sokongan pada budak yang baru bertatih ini. Terima kasih. Peace yaw! … [Read more...]