Lembaga Hasil beberapa hari lalu menafikan membina website contoh soalan Pegawai Eksekutif LHDN 2017 yang sedang merebak di media sosial dan laman web pada ketika ini.

Lembaga Hasil melalui statement yang di keluarkan berkata, laman web Rujukan Contoh Soalan Peperiksaan Pegawai Eksekutif Lembaga Hasil Dalam Negeri 2017 atau Panduan Exam Pegawai LHDN Gred 41 dibuat oleh pihak yang ada motif tertentu.

Justeru, Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) menasihati calon-calon yang layak serta orang awam tak melayari mahupun memberikan sebarang maklumat mereka seperti yang di minta oleh web site tersebut.

Agensi berkenaan juga tidak akan bertanggung jawab diatas sebarang kesan mahupun kerugian yang di alami mereka andainya membuat demikian.

Menurut pernyataan yang dikeluarkan, satu Peperiksaan Secara Atas Talian Memasuki Perkhidmatan Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDNM akan dijalankan pada 20 September 2017 yang di adakan dengan kerjasama dan knowledge transfer, kepakaran serta teknologi melalui platform ujian online SPA Malaysia.

Mengikut LHDN, calon-calon yang bakal menduduki peperiksaan on line ini akan menerima makluman daripada SPA Malaysia melalui sistem pesanan ringkas dan e-mail.

Maklumat lanjut di blog coach kerjaya – https://coachkerjaya.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *